Vuohenjuusto-portobellot

40 min
5
0

Vuohenjuusto-portobellot

GL
KA
LA
MU
0
5
Teksti Teresa Välimäki
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 8 kplportobelloa
  • 50 ggrillattuja paprikoita (pakaste)
  • 1 dltuoretta basilikaa (hienonnettuna)
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 400 gvuohenmaitojuustoa
  • 1/2 dlhunajaa
  • 1 tlrosmariinia
  • 1/4 tlcayennenpippuria

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN15 min

Poista portobelloista kannat ja hienonna ne. Kuutioi paahdetut paprikat pieniksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa hienonnetut sienenjalat, paprikat, basilika, oliiviöljy, suola ja mustapippuri.
Pane portobellon lakit leivinpaperilla peitetylle uunipellille kantapuoli ylöspäin. Lusikoi täyte sienille. Murenna pinnalle vuohenjuusto. Valuta juuston päälle hunaja, mausta rosmariinilla ja cayennenpippurilla. Paista vuohenjuusto-portobelloja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Tarjoile vuohenjuusto-portobellot vihreän salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä