Maku

Vuohenjuusto-munakasmuffinit

35 min
4
8

Vuohenjuusto-munakasmuffinit

Juustoiset ja superhelpot munakasmuffinit ovat gluteenittomia ja valmistuvat minimuffinivuoassa. Tee myös isommalla muffnipellillä - pidennä vain paistoaikaa!
Teksti Lunni leipoo
Kuvat Lunni leipoo
Tulosta
Mainos

Ainekset (16 kpl)

  • 4 kplmunaa
  • 1 dlemmentalraastetta
  • 100 gvuohenjuustoa (murusteltuna)
  • 200 gaurinkokuivattuja tomaatteja (1 prk, kirsikkatomaatteja)
  • 4 rklmaitoa
  • mustapippuria
  • suolaa

Lisäksi

  • tuoretta basilikaa

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN25 min

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele minimuffinipelti tai normaalikokoinen muffinipelti.
Riko munat kulhoon, lisää maito ja vatkaa kuohkeaksi vispilällä. Lisää aurinkokuivattu tomaatti (jos et käytä kirsikkatomaatteja, leikkaa tomaatteja hieman pienemmäksi), murusteltu vuohenjuusto ja emmentalraaste. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kaada vuoan kolot täysilleen, paista uunissa n. 25 minuuttia.
Anna jäähtyä, poista vuoan koloista ja viimeistele basilikalla. Nauti joko lämpöisinä tai kylminä.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä