Maku

Vapise vodkapasta – nyt tulee viskipasta! Aikuisten herkkupastan juju piilee cheddarjuustossa, chilissä ja lorauksessa viskiä

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Viskipasta maustetaan klassisen vodkapastan eli pasta alla vodkan innoittamana rehdillä lorauksella viskiä. Lisäksi pastassa maistuvat kotimainen cheddarjuusto ja chili. Aivan paras perjantaipasta!
KA
0
0
Julkaistu: 14.1.2021


Ainekset (4 annosta)

  • 400 gfettuccine-pastaa
  • 1salottisipuli
  • 3valkosipulinkynttä
  • ½ tl chilihiutaleita
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 dlruoka- tai kuohukermaa
  • ½ dl pastan keitinvettä
  • 100 gcheddarjuustoa (Jukolan Aito)
  • 2 rklviskiä (kotimaista)
  • (suolaa)

Viimeistely

  • 2 rkltuoretta timjamia
Tulosta

Viskipasta valmistuu näin:

  1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.
  2. Valmista sillä aikaa kastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta juusto. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja chilihiutaleet. Paista miedolla lämmöllä pari minuuttia. Lisää kerma, keitinvesi ja juustoraaste.
  3. Kuumenna ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää lopuksi viski ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  4. Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen. Viimeistele viskipasta tuoreella timjamilla.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää ideoita? Osta Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin suosittu Samassa liemessä -kirja Meillä kotona -kaupoista!

SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »