Vapise vodkapasta – nyt tulee viskipasta! Aikuisten herkkupastan juju piilee cheddarjuustossa, chilissä ja lorauksessa viskiä
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Viskipasta maustetaan klassisen vodkapastan eli pasta alla vodkan innoittamana rehdillä lorauksella viskiä. Lisäksi pastassa maistuvat kotimainen cheddarjuusto ja chili. Aivan paras perjantaipasta!
KA
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 14.1.2021

Vapise vodkapasta – nyt tulee viskipasta! Aikuisten herkkupastan juju piilee cheddarjuustossa, chilissä ja lorauksessa viskiä
Ainekset (4 annosta)
- 400 gfettuccine-pastaa
- 1salottisipuli
- 3valkosipulinkynttä
- ½ tl chilihiutaleita
- 2 rkloliiviöljyä
- 2 dlruoka- tai kuohukermaa
- ½ dl pastan keitinvettä
- 100 gcheddarjuustoa (Jukolan Aito)
- 2 rklviskiä (kotimaista)
- (suolaa)
Viimeistely
- 2 rkltuoretta timjamia
Viskipasta valmistuu näin:
- Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.
- Valmista sillä aikaa kastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta juusto. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja chilihiutaleet. Paista miedolla lämmöllä pari minuuttia. Lisää kerma, keitinvesi ja juustoraaste.
- Kuumenna ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää lopuksi viski ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
- Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen. Viimeistele viskipasta tuoreella timjamilla.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Kaipaatko lisää ideoita? Osta Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin suosittu Samassa liemessä -kirja Meillä kotona -kaupoista!
SISÄLTÖ JATKUU
Katso myös
MITÄ PIDIT?
0