Reseptin ainekset 15 kpl
3 kplkyssäkaalia
1 1/2 dlvehnäjauhoja
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
3 kplmunaa
2 dlkorppujauhoja
1 rklvoita
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
Kuori kyssäkaalit ja leikkaa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Höyrytä tai keitä viipaleet lähes kypsiksi.
Mittaa vehnäjauhot lautaselle. Mausta jauhot suolalla ja mustapippurilla. Riko toiselle lautaselle munat ja vatkaa niiden rakenne rikki haarukalla. Mittaa kolmannelle lautaselle korppujauhot.
Kääntele kyssäkaaliviipaleet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
Kuumenna pannulla nokare voita ja paista kyssakaalipihvit kauniin ruskeiksi.
Ripottele valmiille kyssäkaalipihveille vielä hiukan suolaa sekä mustapippuria ja purista päälle halutessasi muutama tippa sitruunaa.
Maistele kyssäkaalipihvejä vihannesportulakka- tai kurkkudipin kera.