Kotivinkki

Viininlehtikääröjä ja uusia perunoita vartaassa

0
0

Viininlehtikääröjä ja uusia perunoita vartaassa

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 1 prköljyyn säilöttyjä viininlehtikääröjä
  • 8ohutta ilmakuivattua kinkkusiivua
  • 1iso punasipuli
  • 8pientä keitettyä varhaisperunaa
  • 8öljyyn säilöttyä pehmeää aurinkokuivattua tomaattia

LISÄKSI:

  • 4puista varrastikkua liotettuina
  • öljyä voiteluun

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Valuta viininlehtikääröistä ylimääräinen öljy. Kääri niiden ympärille kinkkusiivu.

2. Kuori ja lohko punasipuli 8 osaan.

3. Pujota liotettuihin varrastikkuihin vuorotellen kypsiä uusia perunoita, viininlehtikääröjä, punasipulilohkoja ja valutettuja aurinkokuivattuja tomaatteja.

4. Nosta vartaat grilliin epäsuoralle lämmölle. Grillaa molemmin puolin 3–4 minuuttia, kunnes varras on kuuma ja kinkku rapeaa. Voitele vartaita kevyesti öljyllä grillauksen aikana.

5. Nauti vartaat lämpiminä esimerkiksi tuoreella mintulla, suolalla ja hunajalla maustetun paksun luonnonjogurtin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä