Maku

Viinimarja-juustokakkukupit

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Viinimarjojen raikkaus sointuu täydellisesti yhteen täyteläisen juustokakun kanssa. Pikaversio juustokakusta syntyy laseihin. Vatkaa kermavaahdon joukkoon tuorejuustoa ja kerrosta vaahto keksimurujen kanssa näteiksi jälkiruoka-annoksiksi!
3.4
0
Julkaistu 27.8.2015


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 2 dlkuohukermaa
  • 200 gtuorejuustoa (maustamatonta)
  • 2 rkltomusokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 12 kplkaurakeksejä
  • 2 rklvoita (sulatettuna)
  • mansikkahilloa
  • punaviinimarjoja
Tulosta

Vatkaa kuohukerma sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa huoneenlämpöinen tuorejuusto tasaiseksi. Mausta juusto tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Yhdistä kermavaahto tuorejuuston joukkoon käsin nuolijalla käännellen.

Murenna kaurakeksit kulhon pohjalla. Sekoita joukkoon voisula.

Lusikoi laseihin vuorotellen juustokakkuvaahtoa, hilloa ja keksimuruja. Lisää laseihin reilusti punaisia viinimarjoja.

Kommentoi »