Maku

Viinietikkaparsakaali

20 min
0
1

Viinietikkaparsakaali

GL
KA
MU
1
0
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Juha Juntto
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 tlkorianterinsiemieniä
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 1 kplsipulia (kuutioituna)
  • 5 dlvettä
  • 3/4 tlsuolaa
  • 400 gparsakaalia
  • 3 rklpunaviinietikkaa
  • 1 tlhunajaa
  • 1/5 tlmuskottipähkinää
  • 10 gvoita

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

Mittaa korianterinsiemenet, laakerinlehdet ja sipulikuutiot harsopussiin. Sulje pussi ja nosta kattilaan. Kaada vesi päälle ja lisää suola. Keitä 10 minuuttia.

Lisää parsakaalin kukinnot ja viipaloitu varsi kiehuvaan liemeen. Keitä juuri ja juuri kypsäksi. Valuta.

Sekoita viinietikka, hunaja ja muskottipähkinä. Mausta kuumat parsakaalin kukinnot seoksella ja lisää nokare voita joukkoon.

Tarjoa viinietikkaparsakaalit taikinoidun fileen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä