4,5(2)
Viikuna-pekaanijäädyke
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
6 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 6 h
8.2.2009
 |
Maku
Reseptin ainekset
8 annosta
6 dlkuohukermaa
200 gkuivattuja viikunoita
125 gpekaanipähkinöitä
3/4 dlvaahterasiirappia
3/4 dlhedelmäsokeria
2 tlvaniljasokeria
1 tlkanelia

Vatkaa kerma vaahdoksi. Silppua pehmeät viikunat ja rouhi pähkinät.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada seos kelmulla vuorattuun rengasvuokaan.

Peitä vuoka kelmulla ja nosta pakastimeen vähintään kuudeksi tunniksi.

Ota viikuna-pekaanijäädyke huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoilua. Kasta vuoka kuumaan veteen ja kumoa viikuna-pekaanijäädyke tarjolle.

Koristele viikuna-pekaanijäädyke halutessasi pekaanipähkinöillä ja valuta päälle vaahterasiirappia.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo