Maku

Vihreitä kaaleja ja naudanlihaa aasialaisittain

20 min
5
0

Vihreitä kaaleja ja naudanlihaa aasialaisittain

GL
LA
MA
MU
0
5
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 rklseesamiöljyä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 300 gnaudanlihaa
  • 2 rklosterikastiketta
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 150 gkeräkaalia (hienonnettuna)
  • 1 kplparsakaalia
  • 150 gsiitakesieniä
  • 1 dlvettä
  • 2 rklvalkoviinietikkaa
  • 1 rklmaissitärkkelystä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Ryöppää ne nopeasti kiehuvassa vedessä. Siivilöi palat.
Kuumenna öljyt vokkipannussa. Lisää inkivääri ja valkosipulinkynnet ja anna niiden pehmetä minuutin ajan.
Lisää suikaloitu naudanliha ja osterikastike. Kypsennä 2–3 minuuttia. Mausta seos soijalla. Kääntele paloja välillä ja anna niiden ruskistua pinnalta.
Lisää kaali- ja sienipalat ja jatka kypsentämistä 3 minuuttia.
Sekoita veteen etikka ja suuruste. Kaada vokkipannuun ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kun kastike sakenee, nosta pois liedeltä.
Tarjoa nuudeleiden kera.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä