Maku

Vihreäteekala

10 min
GL
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (1 annosta)

  • 150 glohifileetä
  • 1 rklvihreää teetä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Paistamiseen

  • 1 rklruokaöljyä

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Leikkaa kala kolmeen tai neljään palaan. Rouhi vihreä tee esim. morttelissa. Mausta kalapalat suolalla ja mustapippurilla ja kierittele ne kauttaaltaan teessä.

Kuumenna pannulla öljyä ja paista kalapalat joka puolelta ruskeiksi.

Kumoa paistettu riisi lautaselle ja nosta päälle vihreäteekalapalat.

•Voit halutessasi käyttää pöytämausteena makeaa chilikastiketta.

MITÄ PIDIT?
0