Vihreät pavut yrttimarinadissa
2 h 20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
2 h Valkosipulilla ja tuoreilla yrteillä marinoidut vihreät pavut sopivat monenlaisen ruoan lisukkeena. Kokeile ja ihastu!
GL
KA
LA
MA
MU
5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 5.12.2011

Vihreät pavut yrttimarinadissa
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 250 gvihreitä papuja (tuoreita)
Marinadi
- 1 dlrypsiöljyä
- 1 kplvalkosipulinkynttä
- 1 dltuoreyrttiseosta (esim. ruohosipulia, persiljaa ja basilikaa)
- 2 rklsitruunamehua
- 1 tlfariinisokeria
- 1/4 tlsuolaa
Huuhtele pavut ja kumoa kattilaan. Lisää vettä sen verran, että pavut peittyvät. Keitä noin 5 minuuttia.
Sekoita öljyn joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi, yritit, mehu, sokeri ja suola.
Kaada öljyseos valutettujen, kuumien papujen päälle. Anna papujen marinoitua välillä käännellen pari tuntia.