Vihreä fenkolisalaatti

20 min
0
0

Vihreä fenkolisalaatti

GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (25 annosta)

  • 900 gfenkolia
  • 500 gretiisejä
  • 2 kpltammenlehtisalaattia ruukussa
  • 2 kplrooman- eli sidesalaattia ruukussa
  • 100 grucolaa
  • 1/2 dloliiviöljyä
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 tlsormisuolaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Leikkaa salaattifenkolit suikaleiksi ja huuhdo ne siivilässä. Pese ja siisti retiisit. Viipaloi puolet retiiseistä, jätä loput kokonaisiksi.

Revi kulhon pohjalle erilaisia salaatteja ja nostele päälle fenkolisuikaleita sekä retiisejä. Pirskota vihreän fenkolisalaatin päälle oliiviöljy ja balsamico. Rouhi kruunuksi vielä mustapippuria myllystä ja ripottele fenkolisalaatin joukkoon hiukan suolahiutaleita.

Vinkki!

•Vihreää salaattia kuluu juhlissa usein runsaasti. Varaa jääkaappiin muutama ylimääräinen salaattiruukku, jotka voi nopeasti repiä salaatiksi.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä