Maku

Vihersimpukat Nahm Jim merileväkaviaarilla

10 min
0
0

Ylelliset alkupalat Tomi Björckin tapaan.
Tulosta
Teksti Suusta suuhun
Kuvat Suusta suuhun

Ainekset (30 kpl)

  • 500 gvihersimpukoita (Pirkka, pakaste)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 15 kplkorianterinvarsia
  • ½–1 kplhabanero
  • 3 rklpalmusokeria
  • 6 kpllimetin mehut
  • 1 rklmerisuolaa
  • 3 rklkalakastiketta

Koristeluun

  • merileväkaviaaria (Caviart)
  • rapeaa sipulia
  • tuoretta korianteria silputtuna

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Sulata pakastesimpukat hyvissä ajoin jääkaappikylmiksi.

Murskaa hienonnetut valkosipulinkynnet, korianterinvarret, chili sekä merisuola tahnaksi morttelissa.

Lisää palmusokeri, kalakastike ja limemehu. Sekoita hyvin.

Irroita simpukan liha kuorestaan ja käytä kuorta tarjoiluastiana.

Jätä simpukka kuoreen ja kaada päälle nahm jim -kastiketta.

Koristele korianterilla, merileväkaviaarilla ja rapealla sipulilla.

MITÄ PIDIT?
0