Vegaaniset punajuuriletut – kokoa somista lättysistä ja vadelmarahkasta valloittavan vaaleanpunainen jälkkäri
45 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
15 minVegaaniset punajuuriletut syntyvät helposti ilman maito tai kananmunaa. Punaisten lettujen herkullisen maun salaisuus piilee punajuurimehussa ja vadelmaisessa kaurajogurtissa.
VE
0
Kuvat
Julkaistu 4.3.2020

Vegaaniset punajuuriletut – kokoa somista lättysistä ja vadelmarahkasta valloittavan vaaleanpunainen jälkkäri
Reseptin ainekset (23 pikkulettua)
- 1½ dlvehnäjauhoja
- 1 dlkaurajauhoja
- 1 tlleivinjauhetta
- 2 tlvaniljasokeria
- 2 rklsokeria
- ½ tlkardemummaa
- 1½ dlvegaanista vadelmajogurttia (Valio Oddlygood)
- 3 dlpunajuuritäysmehua
- 1 rklrypsiöljyä
Paistaminen
- rypsiöljyä
Vadelmatäyte
- 1 prksoijavispiä (Alpro)
- 1 dlsoijarahkaa (Alpro Go On maustamaton)
- 1 rklsokeria
- 1 tlvaniljasokeria
- 200 gsuomalaisia vadelmia
Vegaaniset punajuuriletut – ohje:
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää jogurtti, punajuurimehu ja rypsiöljy. Sekoita tasaiseksi ja anna turvota 15 minuuttia.
- Kuumenna lettupannu ja lisää koloihin tilkka rypsiöljyä. Kaada taikinaa koloihin ja paista keskilämmöllä, kunnes pinta on hyytynyt. Käännä letut ja paista toiselta puolelta.
- Vaahdota soijavispi. Lisää rahka, vadelmat ja sokerit. Tarjoa letut vadelmarahkan kanssa.

Appelsiiniletut hurmaavat sitrusten ystävät – herkkuhetken viimeistelee lettujen seurana tarjottava sitruunarahka
Kotivinkki

Lettutaikina – ohje, johon palaat yhä uudelleen
Maku

Kookos-banaaniletut – makea mutta terveellinen herkku
Maku

Omenatäytteiset letut ja kanelijogurtti – ihastu klassiseen makuyhdistelmään ja gluteenittomien räiskäleiden rapeuteen!
Kotivinkki

Viljaisat banaaniletut ja vaniljarahkaa
Kotivinkki

Lakritsipannarit – lakufanin toiveiden täyttymys
Maku

Amerikkalaiset pannukakut – täydellinen herkku viikonlopun pitkiin aamuihin
Maku

Munaton pannukakku – rakas jälkkäriherkku sopii myös munattomaan ruokavalioon
Maku