Maku

Vegaaniset marenkikupit – rapeutta, makeutta ja pehmeyttä jokaisella puraisulla

3 h 30 min
GL
LA
MA
MU
VE
0
0

Vegaaniset marenkikupit täytetään lakritsilla maustetulla kookoskermalla ja raikkailla hedelmillä ja marjoilla juuri ennen tarjoilua.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (20 kpl)

Vegemarenkikupit

  • 1 ½ dl (1 prk)kikhernepurkin lientä
  • 2 dl sokeria
  • 1 rklmaissitärkkelystä
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1 tlväkiviinaetikkaa
  • ¼ tlsuolaa

Kookoskermavaahto

  • 1 tlk (200 ml)kookoskermaa (Pirkka tai Blue Dragon, säilytetty yön yli jääkaapissa)
  • 1 tllakritsijuurijauhetta

Koristelu

  • 1 dlmansikoita ja mustikoita
  • 2 passiohedelmää
  • 2kiiviä
  • ½ dltuoretta minttua

Tee näin

3 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN3 h
MITÄ PIDIT?
0