Vegaaniset kukkakaalimuffinit sopivat kaikille
1 h 5 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
45 minVegaaniset kukkakaalimuffinit ovat kiva valinta suolaiseksi tarjottavaksi juuri sinulle, joka pidät kukkakaalipohjasta pizzassa. Muffinit leivotaan mantelijauhoista, ja ne sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon. Kokeile ja tykästy!
GL
KA
LA
MA
MU
VE
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 19.4.2018

Vegaaniset kukkakaalimuffinit sopivat kaikille
Reseptin ainekset (12 kpl)
- 1sipuli
- 1-2valkosipulinkynttä
- 2 tlrypsiöljyä
- 1 (600 g)kukkakaali
- 1-2 (130 g)porkkanaa
- 2 dlherneitä (pakaste)
- 2 dlmantelijauhetta
- 2 rklpsylliumia
- 1 tlsuolaa
Vegaaniset kukkakaalimuffinit valmistuvat näin:
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulisilppua pari minuuttia öljyssä pannulla. Anna jäähtyä.
- Nosta paloiteltu kukkakaali, porkkanat ja sipulit yleiskoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Anna käydä, kunnes seos on hienoa murua.
- Siirrä massa kulhoon ja sekoita joukkoon herneet, mantelijauhe, psyllium ja suola.
- Lusikoi taikina voideltuihin muffinivuoan koloihin.
- Paista vegaaniset kukkakaalimuffinit 200-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia tai kunnes pinnat ovat saaneet väriä ja muffinien reunat hiukan irtoavat pellin koloista.
- Anna muffinien jäähtyä vähintään 20 minuuttia, ennen kuin kumoat ne vuoasta.
Voit maustaa kukkakaalimuffinit myös yrteillä, chilillä tai eksoottisemmin ras el hanout -mausteseoksella.

Polentamuffinit ihastuttavat keltaisella värillä ja chilin potkulla!
Maku

Aamupalamuffinit ja aamukahvi – mikä ihana aloitus päivälle!
Maku

Pekoni-sipulimuffinit – helppo ja herkullinen suolapala
Maku

Pizzamuffinit – uusi perjantai-illan hittiherkku
Maku

Punajuurimuffinit ja sinihomejuustotahna ovat täydellinen tarjottava iltateelle
Maku

Kukkakaalipizza – oletko jo kokeillut maukasta trendiherkkua?
Maku

Kukkakaalipihvit – tämän helpommaksi ei kasvispihvien tekeminen tule!
Maku

Kukkakaalipyörykät
Maku