Maku

Vegaaniset bataattiletut

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Vegaaniset letut saavat mehevyyttä ja makua bataattisoseesta. Bataattiletut pysyvät mehevinä ja maistuvat loistavasti vaahterasiirapin kanssa. Vegaaniset letut pysyvät parhaiten kasassa, kun paistat ne vohveliraudalla.
LA
MA
MU
VE
4.5
0
Julkaistu: 5.12.2017


Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlbataattisosetta
  • 2 dlkauramaitoa
  • 2 dlgrahamjauhoja
  • 1 tlkanelia

Paistamiseen

  • 2 rklkookosöljyä
Tulosta

Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi.

Paista miedolla lämmöllä kookosöljyssä vohveliraudalla tai pannulla. Jos paistat bataattiletut pannulla, käännä ne varovasti, sillä letut hajoavat helposti.

Voit kokeilla bataatin tilalla kurpitsaa ja grahamjauhojen sijaan esimerkiksi kaurajauhoja.

Kommentoi »