Maku

Vegaaniset bataattiletut

20 min
LA
MA
MU
VE
4.5
0

Vegaaniset letut saavat mehevyyttä ja makua bataattisoseesta. Bataattiletut pysyvät mehevinä ja maistuvat loistavasti vaahterasiirapin kanssa. Vegaaniset letut pysyvät parhaiten kasassa, kun paistat ne vohveliraudalla.
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlbataattisosetta
  • 2 dlkauramaitoa
  • 2 dlgrahamjauhoja
  • 1 tlkanelia

Paistamiseen

  • 2 rklkookosöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi.

Paista miedolla lämmöllä kookosöljyssä vohveliraudalla tai pannulla. Jos paistat bataattiletut pannulla, käännä ne varovasti, sillä letut hajoavat helposti.

Voit kokeilla bataatin tilalla kurpitsaa ja grahamjauhojen sijaan esimerkiksi kaurajauhoja.

MITÄ PIDIT?
4.5