Maku

Vegaaniset bataattiletut

20 min
4.5
0

Vegaaniset bataattiletut

LA
MA
MU
VE
0
4.5
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos
Vegaaniset letut saavat mehevyyttä ja makua bataattisoseesta. Bataattiletut pysyvät mehevinä ja maistuvat loistavasti vaahterasiirapin kanssa. Vegaaniset letut pysyvät parhaiten kasassa, kun paistat ne vohveliraudalla.

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlbataattisosetta
  • 2 dlkauramaitoa
  • 2 dlgrahamjauhoja
  • 1 tlkanelia

Paistamiseen

  • 2 rklkookosöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi.

Paista miedolla lämmöllä kookosöljyssä vohveliraudalla tai pannulla. Jos paistat bataattiletut pannulla, käännä ne varovasti, sillä letut hajoavat helposti.

Voit kokeilla bataatin tilalla kurpitsaa ja grahamjauhojen sijaan esimerkiksi kaurajauhoja.

MITÄ PIDIT?
4.5