Vegaaninen parmesaani – pastaruokien paras kaveri valmistuu helposti myös kotona
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Vegaanisen parmesaanin valmistukseen tarvitaan vain muutamia raaka-aineita sekä tehosekoitin. Säilytä valmis "parmesaani" kannellisessa rasiassa jääkaapissa.
VE
SO
GL
0
Kuvat
Julkaistu 3.2.2020

Vegaaninen parmesaani – pastaruokien paras kaveri valmistuu helposti myös kotona
Reseptin ainekset (4 annosta)
Vegaaninen parmesaani
- 1valkosipulinkynsi
- 1 dlauringonkukansiemeniä
- ½ tlsuolaa
- 1 dlravintohiivahiutaleita
- 1 dlrypsiöljyä
Vegaaninen parmesaani valmistetaan näin:
- Hienonna valkosipulinkynsi. Paahda siemeniä pari minuuttia kuivalla, kuumalla pannulla. Laske lämpötilaa ja lisää valkosipuli pannulle. Jatka paistamista vielä minuutti. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja anna käydä tasaiseksi.
Vinkki!
Vegaanisen parmesaanin valmistukseen voi käyttää auringonkukansiemenien sijaan myös cashew- tai saksanpähkinöitä.

Kukkakaali-alfredo – klassikkopastan arkiversiosta löytyy extra-annos kasviksia
Kotivinkki

Arrabbiata – tomaattinen pastakastike, jossa on roppakaupalla makua ja juuri sopivasti potkua
Kotivinkki

Lehtikaalipestopasta – huippuhelpon pastan taika löytyy itse tehdystä pestokastikkeesta
Kotivinkki

Hummuspasta – kokkaa ja jäät kerralla koukkuun!
Maku

Nyhtökaura-pasta – takuuvarma nälän taltuttaja valmistuu nopeasti arkena
Maku

Linssibolognese – nopsa arkiruoka, josta tykkää koko perhe
Kotivinkki

Mustakaalicarbonara – klassikkopasta saa uutta makua mustakaalista
Maku

Munakoisoarrabbiata – herkullinen kasvispasta chilillä tulistetusta tomaattikastikkeesta ja paistetusta munakoisosta
Maku

Lasagne ilman juustokastiketta – klassikko uudella ja helpommalla tavalla
Maku

Pasta primavera – raikas italialainen klassikko
Kotivinkki