Kotivinkki

Vegaaninen parmesaani – pastaruokien paras kaveri valmistuu helposti myös kotona

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Vegaanisen parmesaanin valmistukseen tarvitaan vain muutamia raaka-aineita sekä tehosekoitin. Säilytä valmis "parmesaani" kannellisessa rasiassa jääkaapissa.
VE
SO
GL
0
0
Julkaistu 3.2.2020


Reseptin ainekset (4 annosta)

Vegaaninen parmesaani

  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 dlauringonkukansiemeniä
  • ½ tlsuolaa
  • 1 dlravintohiivahiutaleita
  • 1 dlrypsiöljyä
Tulosta

Vegaaninen parmesaani valmistetaan näin:

  1. Hienonna valkosipulinkynsi. Paahda siemeniä pari minuuttia kuivalla, kuumalla pannulla. Laske lämpötilaa ja lisää valkosipuli pannulle. Jatka paistamista vielä minuutti. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja anna käydä tasaiseksi.

Vinkki!

Vegaanisen parmesaanin valmistukseen voi käyttää auringonkukansiemenien sijaan myös cashew- tai saksanpähkinöitä.

Kommentoi »