0(0)
Vegaaninen mansikkatrifle – superhelppo kerrosjälkiruoka, joka hurmaa kaikki!
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
25 min
Vegaaninen mansikkatrifle on täydellinen valinta silloin, kun et jaksa leipoa mansikkakakkua mutta haluat tarjolle jotain herkullista ja marjaisaa. Tämä vegaaninen jälkiruoka appelsiinilla ja timjamilla marinoiduilla mansikoilla hurmaa taatusti kaikki herkuttelijat!
11.7.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
Vegaaninen mansikkatrifle
2 prk (á 2 ½ dl)kaurapohjaista vaniljakastiketta (esim. Oatly)
Marinoidut mansikat
1 lmansikoita
1appelsiinin mehu
1 tlappelsiinin kuoriraastetta
2 rklsokeria
½–1 tltimjaminlehtiä
Muruseos
1 dlruskeita manteleita
100 gmaidotonta margariinia (rasvaa vähintään 60 %)
2 dlgluteenittomia kaurahiutaleita
1 dlfariinisokeria

Vegaaninen mansikkatrifle valmistuu näin:

  1. Viipaloi mansikat. Sekoita mansikoiden joukkoon appelsiinimehu ja -kuoriraaste, sokeri ja timjami. Anna maustua.
  2. Rouhi mantelit karkeasti muruseosta varten. Paloittele rasva kattilaan. Lisää kaurahiutaleet, mantelirouhe ja fariinisokeri. Kuumenna hitaasti, kunnes margariini sulaa. Kuumenna, kunnes seos paahtuu rapeaksi. Kaada muruseos jäähtymään leivinpaperin päälle. Murenna isoimmat kokkareet pienemmiksi.
  3. Vaahdota vaniljakastike. Lado ainekset kerroksittain kulhoon juuri ennen tarjoamista.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo