Maku

Vegaaninen mansikkatrifle – superhelppo kerrosjälkiruoka, joka hurmaa kaikki!

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
Vegaaninen mansikkatrifle on täydellinen valinta silloin, kun et jaksa leipoa mansikkakakkua mutta haluat tarjolle jotain herkullista ja marjaisaa. Tämä vegaaninen jälkiruoka appelsiinilla ja timjamilla marinoiduilla mansikoilla hurmaa taatusti kaikki herkuttelijat!
GL
KA
LA
MA
MU
VE
0
0
Julkaistu: 11.7.2018


Reseptin ainekset (6 annosta)

Vegaaninen mansikkatrifle

  • 2 prk (á 2 ½ dl)kaurapohjaista vaniljakastiketta (esim. Oatly)

Marinoidut mansikat

  • 1 lmansikoita
  • 1appelsiinin mehu
  • 1 tlappelsiinin kuoriraastetta
  • 2 rklsokeria
  • ½–1 tltimjaminlehtiä

Muruseos

  • 1 dlruskeita manteleita
  • 100 gmaidotonta margariinia (rasvaa vähintään 60 %)
  • 2 dlgluteenittomia kaurahiutaleita
  • 1 dlfariinisokeria
Tulosta

Vegaaninen mansikkatrifle valmistuu näin:

  1. Viipaloi mansikat. Sekoita mansikoiden joukkoon appelsiinimehu ja -kuoriraaste, sokeri ja timjami. Anna maustua.
  2. Rouhi mantelit karkeasti muruseosta varten. Paloittele rasva kattilaan. Lisää kaurahiutaleet, mantelirouhe ja fariinisokeri. Kuumenna hitaasti, kunnes margariini sulaa. Kuumenna, kunnes seos paahtuu rapeaksi. Kaada muruseos jäähtymään leivinpaperin päälle. Murenna isoimmat kokkareet pienemmiksi.
  3. Vaahdota vaniljakastike. Lado ainekset kerroksittain kulhoon juuri ennen tarjoamista.

Kommentoi »