Maku

Vegaaninen kookoskermavaahto

2 min
GL
LA
MA
MU
VE
0
0

Tämä vegaaninen kookoskermavaahto makeutetaan hunajan sijasta vaahterasiirapilla. Säilytä kookoskermaa jääkaapissa, niin vaahto on aina vatkaamista vaille valmis.
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (6 annosta)

  • 1 tlk (2 dl)kookoskermaa
  • 1/4 tlaitovaniljajauhetta
  • 1–2 rklvaahterasiirappia

Tee näin

2 min
{
AKTIIVINEN2 min
PASSIIVINEN

Säilytä kookoskermaa yön yli jääkaapissa. Avaa tölkki ja valuta neste pois.

Vatkaa kiinteää osaa noin 5 minuuttia kuohkeaksi. Mausta kookoskermavaahto vaniljajauheella ja vaahterasiirapilla.

MITÄ PIDIT?
0