
Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoihin 2 dl säilykepäärynöiden lientä ja öljy. Sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi.
Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan (Ø 26–28 cm) ja paista 175-asteisessa uunissa 35–40 minuuttia. Kumoa hieman jäähtynyt kakku ja anna jäähtyä kokonaan.
Viipaloi valutetut päärynät. Jätä muutama puolikas koristelua varten. Vaahdota soija- tai kaurakerma ilmavaksi vaahdoksi. Mausta vaahto vanilliinisokerilla. Jaa vaahto tasan kahteen kulhoon.
Rouhi puolet suklaasta ja sulata loput varovasti mikrossa tai kattilassa vesihauteessa. Sekoita sulanut suklaa toiseen vaahdoista.
Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan. Käytä kakun kostutukseen noin 2 dl säilykepäärynöiden lientä. Kostuta ensimmäistä kakkulevyä runsaasti, sillä munaton kakkupohja jää helposti liian kuivaksi. Asettele päärynäsuikaleet pohjalle ja levitä päälle 1/3 suklaavaahdosta. Ripottele vaahdon pintaan puolet suklaarouheesta.
Nosta toinen kakkulevy täytteen päälle ja kostuta jälleen hyvin. Kuorruta kakku valkoisella vaahdolla, ripottele pintaan suklaarouhetta ja pursota suklaavaahdolla koristeet. Aseta lopuksi kaksi päärynän puolikasta vastakkain täytekakun keskelle ja paina pieni suklaapala tikuksi.