Kotivinkki

Värikäs punajuurikeitto

0
0

Värikäs punajuurikeitto

Tulosta
Mainos

Ainekset

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori ja suikaloi punajuuret ja sipuli. Suikaloi myös kaali.
2. Kuumenna kasvisliemi ja lisää joukkoon punajuuri-, kaali- ja sipulisuikaleet. Kuori ja pilko omena ja lisää se keittoon. Kypsennä 20 minuuttia.
3. Irrota pekoniviipaleet toisistaan, suikaloi ne ja paahda ne kuumalla pannulla. Lisää paahdetut pekonit kasviskeiton joukkoon. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
4. Viimeistele keitto sitruunan mehulla, hunajalla ja pippurimyllyn pyöräytyksellä.
Teksti Jatta Heinlahti Kuvat Kristian Ahlroth

Vinkki!

Lisää keiton pinnalla lusikalla smetanaa tai ranskankermaa. Venäläinen makumaailma laskeutuu pöytääsi.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä