Valkosuklaa Rocky Road

1 h 10 min
0
0

Valkosuklaa Rocky Road

Valkosuklaata käyttämällä Rocky Road maistuu jopa paremmalta, kuin maitosuklaasta valmistettu versio. Koristele se keltaisilla hedelmäkarkeilla ja maitosuklaaraidoituksella. Näin saat nopean pääsiäisherkun.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 200 gvalkosuklaata
  • 20 gvoita
  • 50 gvaahtokarkkeja
  • 120 gkuivattuja pehmeitä aprikooseja
  • 70 gmacadamiapähkinöitä
  • 150 ghedelmäkarkkeja (keltaisia)
  • 25 gmaitosuklaata

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN1 h

Paloittele valkosuklaa kulhoon ja lisää voi. Sulata mikrossa 350w 30 sekuntia kerrallaan.

Paloittele vaahtokarkit ja aprikoosit saksilla toiseen kulhoon. Lisää macadamiapähkinät ja keltaiset hedelmäkarkit.

Kaada päälle sulatettu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (15 × 20 cm) ja ripottele päälle hedelmäkarkkeja koristeeksi. Nosta vuoka jääkaappiin ja anna jäähtyä vähintään tunti.

Sulata maitosuklaa ja raidoita jäähtynyt rocky road esimerkiksi lusikan avulla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä