Maku

Valkosuklaa-mascarponemousse täytteiset leivokset

10 min
2.75
0

Valkosuklainen mascarponemousse on hyvää sellaisenaan, mutta sopii myös keksin päälle, jolloin siitä syntyy herkullinen leivos. Leivoksen voi koristella tuoreilla marjoilla, esimerkiksi mustikoilla tai vadelmilla.
Tulosta
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl

Ainekset (30 kpl)

  • 2 dlvispikermaa (rasvaa 25 %)
  • 250 gmascarponejuustoa
  • 100 gvalkosuklaata
  • 1 rklsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 2 rkllimemehua

lisäksi

    lisäksi

    • 30 kplkeksejä

    Tee näin

    10 min
    {
    AKTIIVINEN10 min
    PASSIIVINEN

    Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja lisää mascarpone. 

    Raasta joukkoon valkosuklaa ja mausta vaniljasokerilla, sokerilla ja limemehulla.

    Pursota täytettä keksien päälle ja koristele tuoreilla marjoilla. 

    MITÄ PIDIT?
    2.75