Kotivinkki

Ihanan överit! Jenkkityyliset valkosuklaa-kinuskicookiet ovat herkullisen tahmeita

38 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
8 min
Jenkkityyliin tehdyt isot ja makeat valkosuklaa-kinuskicookiet ovat keskeltä täydellisen tahmeita ja reunoilta rapeita. Nämä kinuskicookiet katovat parempiin suihin nopeasti.
0
0
Julkaistu: 19.11.2020


Ainekset (15 isoa cookieta)

  • 100 gpehmeää voita
  • 2 dlfariinisokeria
  • 1kananmuna
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • ½ tlruokasoodaa
  • 2 tlkanelia
  • 100 gvalkosuklaata

Kinuski

  • 1 dlkuohukermaa
  • 1 dlfariinisokeria

Lisäksi

  • 50 gtummaa suklaata
Tulosta

Valkosuklaa-kinuskicookiet valmistetaan näin:

  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa muna joukkoon. Sekoita jauhot, sooda ja kaneli. Rouhi suklaa. Yhdistä kaikki taikinan aineet ja sekoita tasaiseksi.
  2. Ota taikinasta kahdella lusikalla reiluja nokareita uunipellille. Jätä nokareiden väliin leviämisvaraa. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia. Cookiet saavat jäädä keskeltä pehmeiksi, sillä ne kovettuvat jäähtyessään.
  3. Keitä pienessä kattilassa kermaa ja fariinisokeria 15–20 minuuttia tai kunnes seos on muuttunut sakeaksi kinuskiksi. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lusikoi kinuskia cookien päälle. Koristele cookiet rouhitulla tummalla suklaalla.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »