Ihanan överit! Jenkkityyliset valkosuklaa-kinuskicookiet ovat herkullisen tahmeita
38 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
8 minJenkkityyliin tehdyt isot ja makeat valkosuklaa-kinuskicookiet ovat keskeltä täydellisen tahmeita ja reunoilta rapeita. Nämä kinuskicookiet katovat parempiin suihin nopeasti.
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 19.11.2020

Ihanan överit! Jenkkityyliset valkosuklaa-kinuskicookiet ovat herkullisen tahmeita
Ainekset (15 isoa cookieta)
- 100 gpehmeää voita
- 2 dlfariinisokeria
- 1kananmuna
- 3 dlvehnäjauhoja
- ½ tlruokasoodaa
- 2 tlkanelia
- 100 gvalkosuklaata
Kinuski
- 1 dlkuohukermaa
- 1 dlfariinisokeria
Lisäksi
- 50 gtummaa suklaata
Valkosuklaa-kinuskicookiet valmistetaan näin:
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa muna joukkoon. Sekoita jauhot, sooda ja kaneli. Rouhi suklaa. Yhdistä kaikki taikinan aineet ja sekoita tasaiseksi.
- Ota taikinasta kahdella lusikalla reiluja nokareita uunipellille. Jätä nokareiden väliin leviämisvaraa. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia. Cookiet saavat jäädä keskeltä pehmeiksi, sillä ne kovettuvat jäähtyessään.
- Keitä pienessä kattilassa kermaa ja fariinisokeria 15–20 minuuttia tai kunnes seos on muuttunut sakeaksi kinuskiksi. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lusikoi kinuskia cookien päälle. Koristele cookiet rouhitulla tummalla suklaalla.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
0