4,8(10)
Valkosipulisinappi
Gluteeniton
15 min
Valkosipulisinappi on tulisen maun ystävän suosikki, joka sopii hyvin yleismausteeksi.
7.12.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
2 kpl
1 1/2 dlsinappijauhetta
1 1/2 dlsokeria
1 rklmaissitärkkelystä
2 dlruokakermaa
3 kplmunaa
1 rklrypsiöljyä
1 tlvalkoviinietikkaa
6-8 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)

Sekoita kaikki ainekset valkosipulia lukuun ottamatta kattilassa.

Kuumenna seos kiehuvaksi koko ajan sekoittaen, kunnes sinappi sakenee.

Lisää valkosipulinkynnet. Annostele kahteen pieneen puhtaaseen purkkiin.

Säilytä valkosipulisinappi jääkaapissa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo