Kotivinkki

Valkosipulisilakat kirkkaalla liemellä

2.3
0

Valkosipulisilakat kirkkaalla liemellä

Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 3 dlvettä
  • 1 dlväkiviinaetikkaa
  • 1 tlhienoa merisuolaa
  • 300 gsilakkafileitä

LIEMI:

  • ¾ dlvettä
  • ripaussuolaa
  • ripaussokeria
  • 2 tlDijon-sinappia
  • 4 rklviinietikkaa
  • 2 rklöljyä
  • 2-3valkosipulinkynttä
  • lorausvalkoviiniä
  • kourallinenhienonnettua tilliä
  • 2 rklsinapinsiemeniä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sekoita veteen etikka ja suola. Pane silakkafileet liemeen ja anna kypsyä 2-3 tuntia. Pidä kylmässä ja sekoita välillä.

2. Valuta ja kuivaa fileet.

3. Kuori ja suikaloi valkosipulinkynnet.

4. Sekoita veteen suola, sokeri, sinappi, viinietikka ja öljy. Lisää joukkoon valkosipulinkynnet, loraus valkoviiniä, tilli ja sinapinsiemenet. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.

5. Kaada liemi fileiden päälle. Nosta fileet kannellisessa, tiiviissä astiassa jääkaappiin ja anna maustua vuorokausi kylmässä.

 

Vinkki!

MITÄ PIDIT?
2.3
Katso myös nämä