Maku

Valkosipuliset ruisleipätikut (Küüslauguleivad)

15 min
MU
3.8
1


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gruisleipäviipaletta
  • 6 kplvalkosipulinkynttä
  • 50 gvoita

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Leikkaa leipäviipaleet tangoiksi. Murskaa tai hienonna kuoritut valkosipulinkynnet. Sulata pannulla voi ja nosta leipäpalat pannuun. Paista leivät kauniin ruskettuneiksi ja lisää pannulle lopuksi valkosipulit. Kääntele hetki ja kaada leivät kulhoon jäähtymään. Kierrä halutessasi leipäpaloille vielä hiukan mustapippuria myllystä ja ripota joukkoon aavistus suolaa.

Napostele valkosipulisia ruisleipiätikkuja esimerkiksi oluen seurana.

MITÄ PIDIT?
3.8