Maku

Valkosipuliset karitsakääryleet

1 h 35 min
4
1

Valkosipuliset karitsakääryleet

GL
MU
1
4
Mehevät karitsakääryleet täytetään valkosipulituorejuustolla, pinjansiemenillä ja tuoreella mintulla. Mehevä lammasherkku kannattaa ottaa kokeiluun!
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gkaritsan sisäfileetä
  • 100 gtuorejuustoa (valkosipuli)
  • 1 dlpinjansiemeniä
  • 1 dltuoretta minttua
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria (rouhittuna)

Paistamiseen

  • 2 rklvoita

Tee näin

1 h 35 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h 15 min

Ota karitsan sisäfileet (8-12 kpl) huoneenlämpöön vähintään tuntia ennen ruoanvalmistusta.

Pane lihat työlaudalle ja painele kevyesti kämmenellä.

Levitä tuorejuusto lihojen pinnalle. Painele pinjansiemenet ja yrtit tuorejuustoon.

Rullaa lihat kiekoiksi ja kiinnitä cocktailtikuilla.

Paista karitsakääryleitä rasvassa paistinpannulla muutama minuutti molemmin puolin.

Lado lihat uunivuokaan ja levitä folio päälle.

Kypsennä 10 –15 minuuttia 175 asteisessa uunissa.

Tarjoa valkosipuliset karitsakääryleet valkosipuliperunoiden ja höyrytettyjen parsojen kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä