Maku

Valkosipuliset karitsakääryleet

1 h 35 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 15 min
Mehevät karitsakääryleet täytetään valkosipulituorejuustolla, pinjansiemenillä ja tuoreella mintulla. Mehevä lammasherkku kannattaa ottaa kokeiluun!
GL
MU
4
1
Julkaistu: 31.5.2009


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 600 gkaritsan sisäfileetä
  • 100 gtuorejuustoa (valkosipuli)
  • 1 dlpinjansiemeniä
  • 1 dltuoretta minttua
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria (rouhittuna)

Paistamiseen

  • 2 rklvoita
Tulosta

Ota karitsan sisäfileet (8-12 kpl) huoneenlämpöön vähintään tuntia ennen ruoanvalmistusta.

Pane lihat työlaudalle ja painele kevyesti kämmenellä.

Levitä tuorejuusto lihojen pinnalle. Painele pinjansiemenet ja yrtit tuorejuustoon.

Rullaa lihat kiekoiksi ja kiinnitä cocktailtikuilla.

Paista karitsakääryleitä rasvassa paistinpannulla muutama minuutti molemmin puolin.

Lado lihat uunivuokaan ja levitä folio päälle.

Kypsennä 10 –15 minuuttia 175 asteisessa uunissa.

Tarjoa valkosipuliset karitsakääryleet valkosipuliperunoiden ja höyrytettyjen parsojen kanssa.

1 kommentti