Valkosipulinen tomaatti-pepperonipasta

20 min
5
0

Valkosipulinen tomaatti-pepperonipasta

Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 200 gkeitettyä tummaa pastaa

kastike

  • 2 kplsalottisipuli hienonnettuna
  • 3 kplvalkosipulinkynsiä hienonnettuna
  • 400 gkuorittuja luomutomaatteja (1 tölkki)
  • 1 tlsuolaa ja mustapippuria
  • 1 rklöljyä paistamiseen
  • 1 dlpepperonimakkaraa (silputtuna)
  • 1 tlsitruunamehua

Lisäksi

  • 0,5 dlparmesanjuustoa raastettuna

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Silppua sipulit. 

Lämmitä paistinpannu keskilämmölle. 

Lisää öljy ja sipulit. 

Paista sipuleita kunnes ne ovat pehmenneet. 

Laita suolattu pastavesi kiehumaan ja keitä pasta kypsäksi. 

Siivuta pepperonimakkara. 

Lisää siivut pannulle ja paista hetki. 

Lisää kuoritut tomaatit tölkistä, muussaa tomaatit haarukalla rikki. 

Mausta suolalla ja mustapippurilla. 

Sekoita ja anna porista miedolla lämmöllä kunnes pasta on kypsää. 

Valuta pasta ja sekoita tomaattikastike pastan joukkoon. 

Mausta sitruunamehulla. 

Annostele pasta lautaselle ja raasta päälle runsaasti parmesanjuustoa. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä