Valkopaputahna savupaprikalla

30 min
0
0

Valkopaputahna savupaprikalla

Valkopaputahna valloittaa maullaan!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 kplpurkki suuria valkoisia papuja (go green)
  • ½ kplsitruunan mehu puristettuna
  • 3 rklneitsytoliiviöljyä
  • 1 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • ½ tlsuolaa
  • 1/4 tlsavustettua paprikajauhetta
  • 1/4 tljauhettua juustokuminaa eli jeeraa
  • 1/4 tljauhettua korianteria
  • 1/4 tlchilijauhetta
  • 1/4 tlmustapippuria myllystä

Tarjoiluun

  • 1 kplpatonki
  • ½ dloliiviöljyä grillaamiseen
  • 2 kpluusi punasipuli viipaloituna

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Laita hienonnettu valkosipuli ja suola mortteliin. Hierrä tahnaksi. Lisää huuhdellut ja valutetut valkopavut ja hierrä tahnaksi. Lisää mausteet, sitruunan mehu ja oliiviöljy. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Mausta pippurilla. Anna maustua jääkaapissa 15-30 min.

Leikkaa patonki viipaleiksi. Sudi patonkiviipaleet öljyllä ja grillaa molemmilta puolilta rapeiksi. Levitä paputahnaa grillatuille leiville ja viimeistele leivät hienonnetulla uudella sipulilla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä