Valkoinen kumkvatti-sitruunaruohotee

10 min
0
0

Valkoinen kumkvatti-sitruunaruohotee

GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Valkoisen teen kuulas maku saa talvisen terän kumkvateista ja sitruunaruohosta.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 1 lvettä
  • 5 tlteetä (valkoista, esim. Pai Mu Tan)

Mausteeksi

  • 4-5 kplkumkvattia
  • 2 kplsitruunaruohoa

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Kuumenna vesi 70–75-asteiseksi.

Lisää teelehdet ja hauduta 5–7 minuuttia (katso tarkemmat haudutusohjeet teepussin kyljestä).

Pese kumkvatit huolellisesti kuumalla vedellä ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Poista sitruunaruohoista kuivat päät ja tarvittaessa uloin kuori. Viipaloi sitruunaruohot.

Mausta tee kumkvattiviipaleilla ja sitruunaruoholla. 

Vinkki!

Kokeile juomaa myös jääteeversiona ja valmista valkoinen tee kylmäuutetun teen tapaan. Lisää makuaineet vasta siivilöityyn teejuomaan. Tarjoa viilennettynä. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä