Maku

Välimeren silakat

48 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
48 h
GL
LA
MA
MU
5
0
Julkaistu: 7.1.2007


Reseptin ainekset (8 annosta)

  • 1000 gsilakkafileitä

Kastike

  • 3 dlbalsamiviinietikkaa (valkoinen)
  • 1 1/2 dloliiviöljyä
  • 6 kplvalkosipulinkynttä (silputtuna)
  • 70 gtomaattipyreetä
  • 2 rklsokeria
  • 1 1/2 rklsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
Tulosta

Irrota silakkafileistä nahka vetäisemällä. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Nosta silakat tölkkiin ja kaada kastike päälle. Sulje tölkki tiiviisti ja kääntele, jotta kastike leviää tasaisesti.

Anna välimeren silakoiden tekeytyä jääkaapissa pari päivää. Kääntele tölkkiä toisinaan.

Kommentoi »