Maku

Välimeren kalakeitto

25 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
MU
0
0
Julkaistu: 5.7.2005


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 10 dlvettä
  • 1 kplkalaliemikuutioita
  • 450 gkasvissekoitusta (pakaste) (Pirkka grillatut Välimeren vihannekset)
  • 2 rklpestokastiketta
  • 350 gkirjolohta (kuutioituna)
Tulosta

Kuumenna vesi kattilassa. Lisää joukkoon kalaliemikuutio ja vihannespakaste. Anna kiehahtaa. Mausta pestokastikkeella ja lisää joukkoon kirjolohikuutiot. Anna kalan kypsyä miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.

Tarjoa keiton kanssa leipää.

•Jos haluat keitosta ruokaisamman, lisää joukkoon 1 dl simpukkamakaroneja liemivaiheessa.

Kommentoi »