Kotivinkki

Välimerellinen homejuustopasta

0
0

Välimerellinen homejuustopasta

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 600 gpinaatti¬tuorepastaa
  • 150 ghomejuustoa
  • 150 gparsakaalia
  • suolaa
  • ½ dlpinjansiemeniä
  • 1 prkaurinko¬kuivattuja tomaatteja
  • 1 prkaurinkokuivattujen tomaattien säilöntälientä
  • rouhittua mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Huuhdo parsakaali, irrota kukinnot ja paloittele varsi. Kuumenna kattilallinen vettä kiehuvaksi, lisää parsakaali ja suola. Keitä noin 5 minuuttia. Lisää tuorepasta ja keitä noin 4 minuuttia.

2. Paahda pinjansiemeniä kuumalla pannulla pari minuuttia. Valuta pasta ja parsakaali ja laita takaisin kattilaan.

3. Murenna homejuusto, paloittele aurinkokuivatut tomaatit ja lisää ne pastan joukkoon. Sekoita pastaan tomaattien liemi ja kuumenna miedolla lämmöllä. Lisää pinjansiemenet ja mustapippuri. Tarjoa pasta raikkaan salaatin kanssa.

Vinkki!

Vinkki: Voit vaihtaa pastassa homejuuston aromikkaaseen vuohenmaitojuustoon.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä