Maku

Vadelmakuppikakut valkosuklaakuorrutteella

1 h
3.6
0

Vadelmakuppikakut valkosuklaakuorrutteella

Herkulliset vadelmakuppikakut valmistuvat nopeasti sekoitettavasta taikinasta. Valkosuklaakuorrute kruunaa kokonaisuuden! Koristele kuppikakut näyttävästi nonparelleilla ja sokerimassakoristeilla.
Teksti Painted by Cakes
Kuvat Painted by Cakes
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

Vadelmakuppikakut

  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 2 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 150 gvoita (sulatettuna)
  • 3 kplkananmunaa
  • 1 dlmaitoa (huoneenlämpöisenä)
  • 4 dlvadelmia (tuoreita tai pakastettuja)

Valkosuklaakuorrute

  • 130 gvalkosuklaata
  • 2,5 dlFlora vispiä
  • Pastaväriä

Koristelu

  • Nonparelleja
  • Sokerimassakoristeita

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN40 min

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Asettele paperivuoat muffinipellin syvennyksiin. 

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa sulatettu voi, kananmunat ja maito. Lisää kuivat aineet nesteisiin siivilän läpi ja kääntele vadelmat taikinan joukkoon.

Lusikoi taikina kuppikakkuvuokiin ja paista kuppikakkuja uunin keskitasolla noin 18 minuuttia, kunnes testitikkuun tarttuu enää muutamia meheviä murusia. Nosta kuppikakut pelliltä ritilän päälle jäähtymään.

Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa Flora Vispi kuohkeaksi vaahdoksi. Värjää halutessasi vaahto pastavärillä. Lisää hieman jäähtynyt valkosuklaa vaahtoon koko ajan sähkövatkaimella sekoittaen. 

Siirrä kuorrute pursotinpussiin, jossa on tähtitylla. Pursota kuorrute jäähtyneiden kuppikakkujen päälle.

Koristele kuppikakut nonparelleilla ja sokerimassakoristeilla.

Vinkki!

Voit valmistaa kauniita sokerimassakoristeita helposti silikonimuoteilla, joita myydään leivonnan erikoisliikkeissä.
MITÄ PIDIT?
3.6
Katso myös nämä