Maku

Vadelmainen croissanttivuoka

5
0

Vadelmainen croissanttivuoka

Revi croissantit uunivuokaan ja kaada päälle ihana vanukasseos. Lisää mukaan vielä pehmeän makeita omenapaloja ja vadelmia ja paista uunissa meheväksi pullavanukkaan tapaan. Ripottele tomusokeria ja nauti aamukahvin kanssa!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 6 kplcroissanttia
  • 2 kplomenoita
  • 2 rklvoita
  • 1 rklsokeria
  • 2 dlvadelmia
  • 3 dlkuohukermaa
  • 2 kplkananmunaa
  • 2 kplkananmunan keltuaista
  • 2 rklsokeria

Pinnalle

  • tomusokeria
  • vadelmia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Revi croissantit reilun kokoisiksi paloiksi. Peitä uunivuoka croissantin paloilla.

Kuori ja viipaloi omenat sentin paksuisiksi paloiksi. Kuumenna paistinpannulla keskilämöllä voi. Lisää pannulle omenaviipaleet ja ripottele mukaan sokeri. Paista omenoita 5 minuuttia välillä käännellen.

Levitä omenaviipaleet croissant palojen päälle. Ripottele mukaan vadelmia. Lado mukaan loput croissantit.

Vatkaa kerman joukkoon kananmunat, keltuaiset ja sokeri. Kaada seos croissanttipalojen sekaan vuokaan. Painele paloja hieman, että kaikki maustuvat vanukasseoksessa.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 minuuttia kunnes vanukas on hyytynyt. Ripottele pinnalle tomusokeria ja vadelmia.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä