Maku

Vadelma-vaniljahillo

45 min
5
0

Vadelma-vaniljahillo

GL
LA
MA
MU
0
5
Teksti Midi Vuorela
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 1000 gvadelmia
  • 2 kplvaniljatankoa
  • 500 ghillosokeria

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN15 min

Levitä puhdistetut vadelmat ja halkaistut vaniljatangot kerroksittain hillosokerin kanssa kattilaan.

Kuumenna miedolla lämmöllä kiehumispisteeseen.Ravistele kattilaa silloin tällöin.Anna hillon muhia hillitysti poreillen 5–10 minuuttia.

Kuori pinnalle muodostunut vaahto pois ja poista vaniljatangot. Kaada hillo puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tiiviisti. Jäähdytä nopeasti ja vie kylmiöön, jääkaappiin tai kellariin.

•Vaniljan lisäksi hillon maustamiseen sopivat hyvin kaneli, neilikka, kardemumma ja muskotti.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä