Maku

Vadelma-vaniljahillo

45 min
GL
LA
MA
MU
5
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela

Ainekset (1 annosta)

  • 1000 gvadelmia
  • 2 kplvaniljatankoa
  • 500 ghillosokeria

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN15 min

Levitä puhdistetut vadelmat ja halkaistut vaniljatangot kerroksittain hillosokerin kanssa kattilaan.

Kuumenna miedolla lämmöllä kiehumispisteeseen.Ravistele kattilaa silloin tällöin.Anna hillon muhia hillitysti poreillen 5–10 minuuttia.

Kuori pinnalle muodostunut vaahto pois ja poista vaniljatangot. Kaada hillo puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tiiviisti. Jäähdytä nopeasti ja vie kylmiöön, jääkaappiin tai kellariin.

•Vaniljan lisäksi hillon maustamiseen sopivat hyvin kaneli, neilikka, kardemumma ja muskotti.

MITÄ PIDIT?
5