Maku

Vadelma-chiahillo – ihana raakahillo valmistuu viidessä minuutissa

8 h 5 min
{
Aktiivinen5 min
Passiivinen8 h
Chiahillo on keittelemättä valmis, sillä se hyytyy chiansiementen voimalla. Laita chiahillo tekeytymään edellisenä päivänä.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
0
1
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (6 annosta)

Chiahillo

  • 2 dlvadelmia (suomalaisia)
  • 2 rklvaahterasiirappia
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1/4 tlaitovaniljajauhetta
  • 2 rklchiansiemeniä
Tulosta

Chiahillo valmistuu näin:

  1. Soseuta puolet vadelmista siirapin, nesteiden ja vaniljan kanssa sauvasekoittimella.
  2. Lisää joukkoon chiansiemenet ja loput vadelmat. Muussaa kevyesti haarukalla.
  3. Anna chiahillon tekeytyä yön yli jääkaapissa. Hillo säilyy jääkaapissa noin viikon.

Vinkki!

Kokeile hilloa puurojen ja lettujen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
1 kommentti