Maku

Vadelma-chiahillo – ihana raakahillo valmistuu viidessä minuutissa

8 h 5 min
0
1

Vadelma-chiahillo – ihana raakahillo valmistuu viidessä minuutissa

GL
KA
LA
MA
MU
VE
1
0
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos
Chiahillo on keittelemättä valmis, sillä se hyytyy chiansiementen voimalla. Laita chiahillo tekeytymään edellisenä päivänä.

Ainekset (6 annosta)

Chiahillo

  • 2 dlvadelmia (suomalaisia)
  • 2 rklvaahterasiirappia
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1/4 tlaitovaniljajauhetta
  • 2 rklchiansiemeniä

Tee näin

8 h 5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN8 h

Chiahillo valmistuu näin:

  1. Soseuta puolet vadelmista siirapin, nesteiden ja vaniljan kanssa sauvasekoittimella.
  2. Lisää joukkoon chiansiemenet ja loput vadelmat. Muussaa kevyesti haarukalla.
  3. Anna chiahillon tekeytyä yön yli jääkaapissa. Hillo säilyy jääkaapissa noin viikon.

Vinkki!

Kokeile hilloa puurojen ja lettujen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0