Vaahterasiirappiset porsaankyljykset
30 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
15 minIhanan pehmeät ja aavistuksen siirappiset kyljykset vaikkapa juuresmuusin kaveriksi.
5
Kuvat
Julkaistu 22.11.2014

Vaahterasiirappiset porsaankyljykset
Reseptin ainekset (4 kpl)
- 4 kplporsaan kyljyksiä
- 2 rklvoita
- 1 dlsipulia (silputtuna)
- 2 kplvalkosipulin kyntta
- 2 rklOmenasiideriä
- 1 tlchilijauhetta
- 0,5 tlmustaapippuria
- 0,5 dlvaahterasiirappia
- 0,5 dlvettä
- 2 rklworcestershirenkastiketta
- 0,5 tlsuolaa (maun mukaan)
Kuivataan kyljykset ja suolataan hyvin. Ruskistetaan pannulla molemmin puolin ja laitetaan kyljykset paistoastiaan. Lisätään pannuun sipulit ja paistetaan niitä muutama minuutti. Lisätään siideri, chili, pippuri, siirappi, vesi ja worcesterinkastike. Lämmitetään kiehumispisteeseen ja kaadetaan kastike kyljysten päälle. Paistetaan 180 asteessa viitisentoista minuuttia.