Maku

Vaahterasiirappiset porsaankyljykset

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Ihanan pehmeät ja aavistuksen siirappiset kyljykset vaikkapa juuresmuusin kaveriksi.
5
0
Julkaistu 22.11.2014


Reseptin ainekset (4 kpl)

  • 4 kplporsaan kyljyksiä
  • 2 rklvoita
  • 1 dlsipulia (silputtuna)
  • 2 kplvalkosipulin kyntta
  • 2 rklOmenasiideriä
  • 1 tlchilijauhetta
  • 0,5 tlmustaapippuria
  • 0,5 dlvaahterasiirappia
  • 0,5 dlvettä
  • 2 rklworcestershirenkastiketta
  • 0,5 tlsuolaa (maun mukaan)
Tulosta

Kuivataan kyljykset ja suolataan hyvin. Ruskistetaan pannulla molemmin puolin ja laitetaan kyljykset paistoastiaan. Lisätään pannuun sipulit ja paistetaan niitä muutama minuutti. Lisätään siideri, chili, pippuri, siirappi, vesi ja worcesterinkastike. Lämmitetään kiehumispisteeseen ja kaadetaan kastike kyljysten päälle. Paistetaan 180 asteessa viitisentoista minuuttia. 

Kommentoi »