Vaahterasiirappiset porsaankyljykset

30 min
5
0

Vaahterasiirappiset porsaankyljykset

Ihanan pehmeät ja aavistuksen siirappiset kyljykset vaikkapa juuresmuusin kaveriksi.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 kpl)

  • 4 kplporsaan kyljyksiä
  • 2 rklvoita
  • 1 dlsipulia (silputtuna)
  • 2 kplvalkosipulin kyntta
  • 2 rklOmenasiideriä
  • 1 tlchilijauhetta
  • 0,5 tlmustaapippuria
  • 0,5 dlvaahterasiirappia
  • 0,5 dlvettä
  • 2 rklworcestershirenkastiketta
  • 0,5 tlsuolaa (maun mukaan)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Kuivataan kyljykset ja suolataan hyvin. Ruskistetaan pannulla molemmin puolin ja laitetaan kyljykset paistoastiaan. Lisätään pannuun sipulit ja paistetaan niitä muutama minuutti. Lisätään siideri, chili, pippuri, siirappi, vesi ja worcesterinkastike. Lämmitetään kiehumispisteeseen ja kaadetaan kastike kyljysten päälle. Paistetaan 180 asteessa viitisentoista minuuttia. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä