Maku

Vaahterasiirappiset palsternakat ja porkkanat (Maple glazed parsnips and carrots)

1 h 5 min
0
0

Vaahterasiirappiset palsternakat ja porkkanat (Maple glazed parsnips and carrots)

GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (14 annosta)

  • 4 kplpalsternakkaa (pitkinä suikaleina)
  • 7 kplporkkanaa (pitkinä suikaleina)
  • 1 dltuoretta timjamia
  • 1 dlvaahterasiirappia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Koristeluun

  • 1/2 dltuoretta timjamia

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN25 min

Pane palsternakat ja porkkanat sekä timjami voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle vaahterasiirappi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista uunissa 225 asteessa noin 25 minuuttia.
Koristele palsternakat ja porkkanat tuoreella timjamilla.
Tarjoa vaahterasiirappiset palsternakat ja porkkanat Kiitospäivän täytetyn kalkkunan lisäkkeenä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä