Maku

Uunipaisti

1 h 25 min
0
0

Uunipaisti

MU
0
0
Teksti Sari Taskinen
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1000 gporonpaistia
  • 2 rklmerisuolaa
  • 1 rklvoita
  • 1 rklruokaöljyä

Lisäke

  • 3 kplporkkanaa
  • 1 kplpalsternakkaa
  • 150 glanttua
  • 1 kplvalkosipulia

Kastike

  • 2 rklvehnäjauhoja
  • 1 dlkahvijuomaa
  • 1 rklmustaherukkahyytelöä
  • 1/2 dlruokakermaa

Tee näin

1 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN1 h

Hiero huoneenlämpöisen paistin pintaan karkeaa suolaa. Ruskista liha pannulla voi-öljyseoksessa.

Kuori ja lohko porkkanat, palsternakka, lanttu ja valkosipulinkynnet uunivuokaan. Lisää vettä sen verran, että kasvikset peittyvät. Kypsennä paisti 150-asteisessa uunissa yksi tunti/paistikilo. Valele paistia ja juureksia liemellä muutaman kerran kypsymisen aikana.

Siivilöi liemi ja suurusta se vehnäjauhoilla. Mausta kastike vahvalla kahvilla ja mustaherukkahyytelöllä. Paranna kastike juuri ennen tarjoilua kermalla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä