Kuvat
Julkaistu 7.11.2013

Uunilohi nachoilla kuorrutettuna
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 800 glohifileetä (ruodotonta)
- 3 rklcurrytahnaa
- 50 gmaissilastuja (murennettuna)
Papuseos
- 560 gruskeita papuja suolaliemessä (tai säilykepapusekoitusta)
- 2 rkllimettimehua
- 1 rklsoijakastiketta
- 2 rklrypsiöljyä
- 1 tlkorianterinsiemeniä (jauhettuna tai juustokuminaa)
- 2 dltuoretta korianteria
Nosta lohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Levitä pinnalle currytahna. Ripottele päälle hienoksi murennetut maissilastut.
Yhdistä kulhossa valutetut ja huuhdellut säilykepavut, limetinmehu, soija, öljy ja mausteet. Levitä papuseos vuokaan lohen viereen.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja on saanut kauniin värin.
Peitä pinta leivinpaperilla, jos se saa liiaksi väriä.
Hienonna lopuksi nachokuorrutetun lohen päälle tuoretta korianteria. Tarjoa uunilohi mikroaaltouunissa höyrytetyn parsakaalin kanssa.