Maku

Uunilohi nachoilla kuorrutettuna

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
GL
LA
MA
MU
3.9
0
Julkaistu 7.11.2013


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 800 glohifileetä (ruodotonta)
  • 3 rklcurrytahnaa
  • 50 gmaissilastuja (murennettuna)

Papuseos

  • 560 gruskeita papuja suolaliemessä (tai säilykepapusekoitusta)
  • 2 rkllimettimehua
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlkorianterinsiemeniä (jauhettuna tai juustokuminaa)
  • 2 dltuoretta korianteria
Tulosta

Nosta lohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Levitä pinnalle currytahna. Ripottele päälle hienoksi murennetut maissilastut.

Yhdistä kulhossa valutetut ja huuhdellut säilykepavut, limetinmehu, soija, öljy ja mausteet. Levitä papuseos vuokaan lohen viereen.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja on saanut kauniin värin.

Peitä pinta leivinpaperilla, jos se saa liiaksi väriä.

Hienonna lopuksi nachokuorrutetun lohen päälle tuoretta korianteria. Tarjoa uunilohi mikroaaltouunissa höyrytetyn parsakaalin kanssa.

Kommentoi »