3,9(8)
Uunilohi nachoilla kuorrutettuna
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
7.11.2013
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
800 glohifileetä (ruodotonta)
3 rklcurrytahnaa
50 gmaissilastuja (murennettuna)
Papuseos
560 gruskeita papuja suolaliemessä (tai säilykepapusekoitusta)
2 rkllimen mehua
1 rklsoijakastiketta
2 rklrypsiöljyä
1 tlkorianterinsiemeniä (jauhettuna tai juustokuminaa)
2 dltuoretta korianteria

Nachokuorrutettu uunilohi – ohje:

  1. Nosta lohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Levitä pinnalle currytahna. Ripottele päälle hienoksi murennetut maissilastut.
  2. Yhdistä kulhossa valutetut ja huuhdellut säilykepavut, limen mehu, soija, öljy ja mausteet. Levitä papuseos vuokaan lohen viereen.
  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja on saanut kauniin värin.
  4. Peitä pinta leivinpaperilla, jos se saa liiaksi väriä.
  5. Hienonna lopuksi nachokuorrutetun lohen päälle tuoretta korianteria. Tarjoa uunilohi mikroaaltouunissa höyrytetyn parsakaalin kanssa.

Katso myös perinteisemmän uunilohen resepti, jossa kala mehevöitetään ranskankermalla ja sitruunalla!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.