Kotivinkki

Uunikuivattuja kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa

0
0

Uunikuivattuja kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa

Teksti Kotivinkki
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 500 gkirsikkatomaatteja
  • ½ tlsokeria
  • ½ tlsuolaa
  • 2 rkloliiviöljyä

LISÄKSI:

  • 1punasipuli
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 tlpunaviinietikka
  • suolaa
  • ½ ruukkuatuoretta basilikaa
  • 4tavallista mozzarellapalloa
  • rouhittua mustapippuria
  • (varrellisia kapriksia)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Halkaise kirsikkatomaatit. Lado ne leivinpaperin päälle uunipellille leikkauspinta ylöspäin. Ripottele pinnalle hieman suolaa, sokeria ja pirskota päälle öljyä. Paahda tomaatteja 150-asteisessa uunissa noin 1 tunti 15 minuuttia.

2. Kuori ja viipaloi sillä aikaa punasipuli. Sekoita sipuli, öljy, etikka ja suola keskenään. Kun tomaatit ovat paahtuneet, voit säilyttää ne tarjolle panoon asti samassa rasiassa marinoituvien sipulien kanssa.

3. Viipaloi mozzarella valmiiksi ja säilytä rasiassa.

4. Lado mozzarellaviipaleet ennen tarjoilua tasaiseksi kerrokseksi laakealle vadille tai tarjottimelle ja aseta viipaleiden lomaan basilikanlehtiä. Ripottele päälle tomaatit ja punasipuli. Rouhi päälle pippuria ja koristele halutessasi vielä kapriksilla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä