Maku

Uunikala ja kirsikkatomaatit

40 min
5
0

Uunikala ja kirsikkatomaatit

GL
LA
MU
0
5
Teksti Heidi Kulmanen
Kuvat Hanna Immonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 400 gsiikaa (nahaton filee)
  • 1 rkloliiviöljyä (luomu)
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 125 gmozzarellajuustoa
  • 250 gkirsikkatomaattia (luomu)
  • 1 dltuoretta basilikaa
  • 1 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN20 min

Nosta kalafileet voideltuun uunivuokaan. Pirskota päälle öljy ja mausteet.
Valuta mozzarella ja viipaloi se. Levitä juusto kalan pinnalle. Viipaloi tai puolita tomaatit ja hienonna basilika. Levitä juuston päälle tomaatit ja basilika. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste.
Kypsennä kaloja uunissa 225 asteessa 15–20 minuuttia.
Tarjoa uunikala ja kirsikkatomaatit keitettyjen perunoiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä