Kotivinkki

Uppomunia ja parsakaalia

{
Aktiivinen
Passiivinen
0
0
Julkaistu: 2.6.2010


Ainekset

  • 300 gparsakaalia
  • 2 dlkasvirasvavalmistetta
  • 1 dlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 1 lvettä
  • 3 rklväkiviinaetikkaa
  • 4kananmunaa
Tulosta

1. Huuhdo parsakaali. Poista sen kova kantaosa ja irrota kukinnot.

2. Kuumenna kasvirasvavalmiste laakeassa kasarissa. Lisää joukkoon parsakaalit, suola ja mustapippuri. Kypsennä parsakaalia 10-15 minuuttia.

3. Kuumenna vesi kiehuvaksi toisessa kattilassa ja lisää etikka. Riko kananmunat yksitellen kulhoon ja kaada ne varovasti vesi-etikkaseokseen. Kypsennä uppomunia 3 minuuttia.

4. Jaa parsakaali annoslautasille ja nosta uppomunat päälle. Tarjoile välittömästi.

5. Tarjoile annos tuoreen leivän kanssa alkuruokana tai aterian lisäkkeenä.

Osta: kananmunia, parsakaalia, kasvirasvavalmistetta

Kommentoi »