Maku

Tyrniglöginen pannacotta

5
0

Tyrniglöginen pannacotta

Pientä lisämaustetta täyteläiseen pannacottaan antaa tyrniglögi. Ihana talven herkkujälkiruoka.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 5 dlkermaa
  • 5 kplliivatelehteä
  • 0,5 dlsokeria
  • o,5 tlaito vaniljasokeria
  • 1,5 dltyrniglögiä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Laitetaan 3 liivatelehteä kylmään veteen. Kiehautetaan koko ajan sekoittaen kerma sekä sokerit. Lisätään liivatelehdet ja sekoitetaan hyvin. Annetaan seoksen jäähtyä hetken ja kaadetaan tarjoilukulhoihin ja laitetaan kylmään. Myöhemmin, kun kerma on alkanut selvästi hyytyä tehdään tyrniglögikerros. Laitetaan 2 liivatelehteä kylmään veteen. Kiehautetaan osa glögistä, lisätään hiukkasen sokeria, tarkistetaan maku ja lisätään glögiin liivatelehdet ja yhdistetään loppuun glögiin. Annetaan jäähtyä hetken ja kaadetaan seos tasaisesti tarjoilukulhoihin ja laitetaan kylmään. Pannacotta saa jähmettyä jääkapissa parin tunnin ajan. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä