Maku

Turkkilaiset kanavartaat

40 min
3
0

Turkkilaiset kanavartaat

Herkulliset kanavartaat marinoidaan jogurttipohjaisessa kastikkeessa ja tarjoillaan oreganolla maustetun, valkoisen riisin kanssa.
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

Kanavartaat

  • 400 gkanan rintafileitä

Marinadi

  • 1 kplbanaanisalottisipuli hienonnettuna
  • 4 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 dlturkkilaista jogurttia
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • 1 tlpaahdettu paprikamauste
  • 3 rklöljyä paistamiseen

Lisukkeet

  • valkoinen riisi
  • 1 rklkuivattu oregano

Vartaiden koristeluun

  • 1 tlkuivattu oregano

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Aloita sekoittamalla marinadi. Jos ehdit, laita kanat marinoitumaan jo edellisenä päivänä muttamyös pikamarinoilla saa oikein maukkaat vartaat aikaiseksi. 

Sekoita jogurtti, silputut sipulit ja mausteet. 

Leikkaa rintafileet pieniksi suupaloiksi. 

Sekoita marinadi ja rintafileet. 

Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja lisää paistoöljy. 

Lisää kanapalat ja paista kypsiksi. Keitä samalla riisi. 

Mausta riisi oreganolla. 

Työnnä kanapalat vartaisiin ja tarjoile välittömästi. 

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä