Maku

Tuoreyrttiseos

2 h 5 min
MU
KA
0
0


 

Tulosta
Teksti Kim Palhus

Ainekset (1 annosta)

  • 2 dltuoreyrttiseosta (esim. persilja, lipstikka, kirveli, ruohosipuli)
  • 2 rklkylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 1/4 tlsitruunapippuria (suolaton)
  • 1/2 rklkorppujauhoja
  • 2 tlomenaviinetikkaa

Tee näin

2 h 5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN2 h

Sekoita yrttien joukkoon öljy, ripaus sitruunapippuria ja korppujauhot. Sekoita ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti.

Sekoita tuoreyrttiseoksen joukkoon viinietikka.

•Yrttiseoksen voit käyttää lihan, kalan ja salaattien mausteena. Se säilyy noin kaksi viikkoa.

MITÄ PIDIT?
0