Tuorejuustopannukakut
35 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
15 minPiparjuurituorejuustolla maustetut pienet pannukakut ovat mainioita cocktailpaloja. Päällä kylmäsavulohta ja parsan nuppuja.
3
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 28.4.2017

Tuorejuustopannukakut
Reseptin ainekset (12 kpl)
- 50 gpiparjuurituorejuustoa
- 1 rklvoisulaa (n. 10 g)
- 1 kplkananmuna
- 1 3/4 dlkevytmaitoa
- 2 1/2 dlvehnäjauhoja
- 1 1/2 tlleivinjauhetta
- 1/4 tlsuolaa
täyte
- 50 gpiparjuurituorejuustoa
- 200 gkylmäsavulohta
- 1 kplnippu tuoretta parsaa
- 2 rklhienonnettua ruohosipulia
Pehmennä tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon voisula. Vatkaa joukkoon myös kananmuna ja maito.
Yhdistä keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Yhdistä kaikki ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi.
Paista taikinasta pieniä pannukakkuja (1 rkl taikinaa) paistinpannulla. Jäähdytä pannukakut.
Kiehauta parsan nuppuja noin minuutti ja siirrä ne kylmään veteen.
Levitä pannukakkujen päälle hieman piparjuurituorejuustoa. Lisää kylmäsavulohi ja parsan nuput. Koristele lopuksi ruohosipulilla.