Tuorejuustopannukakut

35 min
3
0

Tuorejuustopannukakut

Piparjuurituorejuustolla maustetut pienet pannukakut ovat mainioita cocktailpaloja. Päällä kylmäsavulohta ja parsan nuppuja.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 50 gpiparjuurituorejuustoa
  • 1 rklvoisulaa (n. 10 g)
  • 1 kplkananmuna
  • 1 3/4 dlkevytmaitoa
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 tlleivinjauhetta
  • 1/4 tlsuolaa

täyte

  • 50 gpiparjuurituorejuustoa
  • 200 gkylmäsavulohta
  • 1 kplnippu tuoretta parsaa
  • 2 rklhienonnettua ruohosipulia

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN15 min

Pehmennä tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon voisula. Vatkaa joukkoon myös kananmuna ja maito.

Yhdistä keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Yhdistä kaikki ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi.

Paista taikinasta pieniä pannukakkuja (1 rkl taikinaa) paistinpannulla. Jäähdytä pannukakut.

Kiehauta parsan nuppuja noin minuutti ja siirrä ne kylmään veteen.

Levitä pannukakkujen päälle hieman piparjuurituorejuustoa. Lisää kylmäsavulohi ja parsan nuput. Koristele lopuksi ruohosipulilla.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä