Maku

Tuorejuustopannukakut

35 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
15 min
Piparjuurituorejuustolla maustetut pienet pannukakut ovat mainioita cocktailpaloja. Päällä kylmäsavulohta ja parsan nuppuja.
3
0
Julkaistu: 28.4.2017


Reseptin ainekset (12 kpl)

  • 50 gpiparjuurituorejuustoa
  • 1 rklvoisulaa (n. 10 g)
  • 1 kplkananmuna
  • 1 3/4 dlkevytmaitoa
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 tlleivinjauhetta
  • 1/4 tlsuolaa

täyte

  • 50 gpiparjuurituorejuustoa
  • 200 gkylmäsavulohta
  • 1 kplnippu tuoretta parsaa
  • 2 rklhienonnettua ruohosipulia
Tulosta

Pehmennä tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon voisula. Vatkaa joukkoon myös kananmuna ja maito.

Yhdistä keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Yhdistä kaikki ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi.

Paista taikinasta pieniä pannukakkuja (1 rkl taikinaa) paistinpannulla. Jäähdytä pannukakut.

Kiehauta parsan nuppuja noin minuutti ja siirrä ne kylmään veteen.

Levitä pannukakkujen päälle hieman piparjuurituorejuustoa. Lisää kylmäsavulohi ja parsan nuput. Koristele lopuksi ruohosipulilla.

Kommentoi »